De leukste dagjes uit met de kinderen

Kamperen Camping de Bouwte05Voor de kinderen is er niet alleen op de camping een hoop te zien, doen en beleven, ook in de omgeving Midwolda kunt u alle kanten op. Wij willen u graag alvast een paar tips geven van leuke activiteiten in de directe omgeving van Camping de Bouwte.

Aangespoelde Walvis

Aan de noordkant van de Blauwestad, op het strand van Midwolda, ligt een reusachtige houten walvis. Een ideaal klim- en klautertoestel voor kinderen. In de bek van de walvis zijn geulen aangebracht waar water door heen kan lopen. Halverwege kan het water in een apart kanaal worden opgevangen. Ook is er een houten huisje op palen en de toren van de glijbaan stelt de staart van de walvis voor.

Emmertje en schepje mee, we gaan naar het strand!

watersport1Groningen heeft welliswaar zelf geen zeestrand, maar groningen heeft wel Borkum. Borkum is een duits waddeneiland dat vlak boven de provincie ligt en eenvoudig te bereiken is per boot.

In de Eemshaven ligt het vertrekpunt van de Borkumlijn. De boottocht duurt ongeveer 50 minuten en dan staat er een nostalgisch treintje geduldig te wachten om alle badgasten naar het westelijk deel van het eiland te brengen, restaurantjes en leuke winkeltjes passeer je op weg naar de Boulevard en het strand, dat maar lieft 26 kilometer lang is.

Zeehonden kijken

Voor zeehonden hoeft u echt niet naar Pieterburen. Bij de punt van Reide, vlakbij het bezoekerscentrum van het Groninger landschap in Termunten, liggen ze ook, maar dan in de vrije natuur. Via polder Breebaart loopt u richting de dijk. Met wat geluk ziet u de zeehonden al. In de Dollard leven er zo'n 160.

Overige tips voor een dagje uit met de kinderen

Nieuw Scheemda

  • "de Leeuwenborg" - Indoor speelparadijs 
  • 't Swieneparadies - Vanalles over varkens

Ter Apel

  • Wonderwereld - Fantasie en dierenpark

Share this post

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via Twitter

Contactgegevens

Camping de Bouwte
Hoofdweg 20A
9681 AH Midwolda - Groningen
0597 - 591 706
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media!

facebook3twitter3google3pinterest3

app2

Bekijk ons parkboekje

Ontdek Camping de Bouwte

bouwte streetview

plattegrond

zoover oranje
"Prima camping voor prima prijs"
Camping De Bouwte is een rustige camping, gelegen aan de A7 en daardoor ook geschikt als passantencamping. De plekken zijn ruim en afgescheiden door struiken, daardoor veel privacy. Er zijn alle soorten plekken te vinden (zon, schaduw, halfschaduw). De camping heeft veel groen, wat meer dan uitstekend onderhouden wordt. Het sanitair is verwarmd, wordt minstens 3 x per dag schoongemaakt en heeft muziek!
 

Ontdek het zelf

bouwte streetview

Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 9.1 op basis van 35 beoordelingen.

Bekijk onze reviews