Actief er op uit in de omgeving Oost- Groningen

prachtige zonsondergang blauwe stadVoor de actievelingen onder de vakantiegangers is er altijd wat te doen in en om Camping de Bouwte. Uiteraard kunt u samen met uw gezin uren spelen en sporten op de camping, maar ook als u even een dagje weg wilt zijn er vele mogelijkheden. De omgeving leent zich ervoor om er heerlijk op uit te trekken. Maak de mooiste wandel en fietstochten of ontdek Groningen vanaf het water.

Heerlijk wandelen door de natuur

Wandelen kun je heerlijk op het landgoed van de Ennemaborgh, dit is in eigendom van het groningerlandschap.

Dauwtrappen, later op de dag, wanneer de zon ten onder gaat, ontdek de natuur, nette wandelpaden maar ook buiten paden mag u gaan. Ieder op zijn/ haar eigen wijze. Ontdek de kreekjes, vennetjes of luister naar de vogeltjes.

Vraag het programma van het groninger landschap - Jaaarlijks organiseren zij honderden excursies in verschillende gebieden in groningen. www.groningerlandschap.nl

Met de fiets rondje Oldambtmeer

Ongeveer 22 km is de route rond het oldambtmeer, een jong meer met steeds groeiende mogelijkheden, van rondvaartboot tot het huren van een zeilboot of een kano.

Het Oldambtmeer en de Blauwestad worden wel eens het meest spectaculaire landschapsproject genoemd. Nooit eerder werd zo'n groot landbouwgebied onder water gezet. Het kunstmatig aangelegde meer heeft een oppervlakte van ruim 8 vierkante kilometers en is ongeveer net zo groot als het Sneekermeer in Friesland. In het Oldambt, de streek waar Blauwestad onderdeel van uit maakt, is nog goed te zien dat de graanboeren in de negentiende eeuw zeer welvarend waren. Ontdek al fietsend hoe zij dat aan de buitenwereld laten zien. Veel informatie is er te vinden op blauwelint

Fietsen kan ook door de weidse polders, leuke dorpjes, en rond het oldamtmeer. Een recreatiekaart hebben we voor u op de receptie.

Share this post

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via Twitter

Contactgegevens

Camping de Bouwte
Hoofdweg 20A
9681 AH Midwolda - Groningen
0597 - 591 706
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media!

facebook3twitter3google3pinterest3

app2

Bekijk ons parkboekje

Ontdek Camping de Bouwte

bouwte streetview

plattegrond

zoover oranje
"Prima camping voor prima prijs"
Camping De Bouwte is een rustige camping, gelegen aan de A7 en daardoor ook geschikt als passantencamping. De plekken zijn ruim en afgescheiden door struiken, daardoor veel privacy. Er zijn alle soorten plekken te vinden (zon, schaduw, halfschaduw). De camping heeft veel groen, wat meer dan uitstekend onderhouden wordt. Het sanitair is verwarmd, wordt minstens 3 x per dag schoongemaakt en heeft muziek!
 

Ontdek het zelf

bouwte streetview

Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 9.1 op basis van 35 beoordelingen.

Bekijk onze reviews