Hiep hiep hoera, camping de Bouwte bestaat vanaf 6 juli 25 jaar. Ter ere van ons jubileum gaan wij in onze zwemplas een 'water hindernisbaan' aanleggen van Floti. 

Floti baan

25 jaar camping de Bouwte 1993-2018

Hiep hiep hoera, camping de Bouwte bestaat vanaf 6 juli 25 jaar. Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ter ere van ons jubileum gaan wij in onze zwemplas een ‘water hindernisbaan’ aanleggen van ‘Floti’. Om er een heuse waterspeeltuin van te maken, met nóg meer waterpret . We denken hiermee zelfs de meest unieke waterbaan te hebben van heel nederland.

We hebben besloten om ook de niet-kamperende mensen, na 25 jaar gratis zwemmen, toch nog steeds toegang aan de plas te geven maar dit na aankoop van een toegangsbewijs aan de receptie. Bij de receptie kunt u een bandje kopen waarmee u gedurende de dag gebruik kunt maken van de zwemplas. Wij willen hiermee ook op de wat warmere dagen de drukte ietwat reduceren zodat er een beter overzicht is en alle kinderen veilig kunnen spelen. We hebben gekozen om 6 verschillende floti- inflatables aan elkaar te leggen om zo een parcours te creëren van ongeveer 25 meters lang.

Share this post

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via Twitter

Contactgegevens

Camping de Bouwte
Hoofdweg 20A
9681 AH Midwolda - Groningen
0597 - 591 706
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media!

facebook3twitter3google3pinterest3

app2

Bekijk ons parkboekje

plattegrond

zoover oranje
"Prima camping voor prima prijs"
Camping De Bouwte is een rustige camping, gelegen aan de A7 en daardoor ook geschikt als passantencamping. De plekken zijn ruim en afgescheiden door struiken, daardoor veel privacy. Er zijn alle soorten plekken te vinden (zon, schaduw, halfschaduw). De camping heeft veel groen, wat meer dan uitstekend onderhouden wordt. Het sanitair is verwarmd, wordt minstens 3 x per dag schoongemaakt en heeft muziek!
 

Ontdek het zelf

bouwte streetview

Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 9.0 op basis van 34 beoordelingen.

Bekijk onze reviews